Edelholz felületkezelések

Az EDELHOLZ KFT: a számos színbeli és rajzolatbeli lehetőség alapjául 2 felületkezelési módot kínál: az olajos és a wachs-os felületet.

OLAJOS FELÜLETKEZELÉSEK

Az olaj beívódik a fába, megőrzi annak természetességét. A fa pórusai az olajozás által nyitva maradnak, ezáltal a fa lélegzik. Az olajos felület kellemes, meleg színhatást biztosít. Könnyen felújítható. Jóllehet az olajos felületkezelésű svédpadló rendszeres karbantartást és ápolást igényel, az általunk ajánlott magas minőségű ápolószerek rendeltetésszerű használata esetén azonban egyszerű, nem nagy időigényű feladat.

WACHS-OS FELÜLETKEZELÉSEK

A wachs az általunk alkalmazott felhordás segítségével behatol a fába, és egyidejűleg egy strapabíró réteget képez a fa felületén. Ennél a felületkezelésnél a fa szintén megőrzi természetességét. Karbantartása egyszerű. Felújítása az olajos felület felület felújításával megegyező módon történik.

A LEVEGŐ RELATÍV PÁRATARTALMA

Ahhoz, hogy Ön a tűlünk vásárolt padlójában nagyon sokáig örömét lelhesse, kérjük figyelmesen olvassa el következő javaslatunkat. Semmi esetre se kezdje el padlója lefektetését abban az esetben, ha a helyiség páratartalma meghaladja az 55%-ot. Padlója nedvességét mi úgy állítottuk be, használat során a helyiség páratartalmának 45-55% között kell lennie. Ez a tartomány biztosítja azt a légnedvességet, amelynél az Ön padlójának mozgása még nem okoz problémát. Mindaddig amíg a helység páratartalma ezen értékek közt marad, csupán csekély fúgaképződéssel kell számolni, amely az összképet nem zavarja. A páratartalom folyamatos ellenőrzése céljából a helyiségben használjon Hygrometert!

edel  

 
powered by: Horizont Informatika