Clip and Click svédpadló

HOEBEEK SVÉDPADLÓK

A Hoebeek-cég - a székesfehérvári Lignum Európa Kft. belga anyavállalata - egy évszázada meghatározó jelenléttel rendelkezik az európai piacon. Mindez a kreatív gondolkodásnak, a tudományos kutatásnak, a környezetkímélő eljárások alkalmazásának és az állandó innovációnak tulajdonítható.

A fa iránti szenvedélyt immár a család negyedik generációja is örökölte. Ez a szeretet elsősorban a fa kiváló tulajdonságainak köszönhető: a tömörfa természetes, időtálló, környezetbarát anyag, amely hosszú éveken át gyönyörködtet. A fapadlókat szépségükön túl vonzóvá teszi az is, hogy meleg, kellemes kisugárzásuk mellett antisztatikus tulajdonságuknak köszönhetően nagyon egészségesek.

sv

A tömörfa padlók és parketták gyártására csak kiváló minőségu alapanyag alkalmas, ezért a megfelelő faanyag kiválasztását a Hoebeek cég 1904 óta változatlanul mindig saját maga végzi. Hagyományőrző jellegüket megőrizve a fa padlóburkolatok ma már a legmodernebb technológiával, változatos színharmóniában készülnek.

A Hoebeek-cég a közelmúltban három jelentős újítással jelent meg a magyar piacon:

1. A Clip&ClickR márkanév egy olyan egyedülálló, szabadalmaztatott rendszert jelent, amely lehetővé teszi a tömörfa padlók ragasztás nélküli, ún. úsztatott lerakását. A lerakás rendkívül egyszeru: a CLIP-eket, vagyis a speciális acélkapcsokat 60 centiméterenként a padlóelem hátoldalán található rögzítő vájatba illesztjük.

Az első sor lerakása után a második sor elemeinek csapos oldalát az előtte levő elemek hornyos oldalába illesztjük és fokozatosan addig csúsztatjuk, amíg az elem egy CLICK-kel a helyére nem ugrik. Ilyen módon a CLIP&CLICK rendszerű padló - egy vékony párazáró és egy zajszigetelő fóliarétegre - mintegy "úsztatva" kerül lerakásra. A fektetés egyszeru és gyors, négyzetméterenként mintegy 12 acélkapocs, vagyis CLIP szükséges. (www.clipandclick.org)

cl2

2. Wave GuardR faanyagvédelem: a tölgyfával kapcsolatosan régóta köztudott, hogy a fában élősködő szíjácsbogár károsító hatása sokszor csak több évvel a faburkolat beépítése után kerül napvilágra. A Wave GuardR eljárás olyan környezetkímélő mikrohullámmal történő kezelés, amely minden vegyszer nélkül, mindössze 4 perc alatt megoldja a tölgyfa teljes rovarmentesítését.

3. Az antikolt hatású Heritage 1904 kollekciót a Hoebeek cég fennállásának 100 éves évfordulója alkalmából fejlesztették ki és a XIX. század fordulójának hangulatát csempészi az otthonokba. A természetes fa, a tölgy iránti nosztalgia, a hitelesség és a hagyomány tisztelete ihlette.

cl

A Heritage 1904 kollekció fő ismertetőjegye az antikolt hatás. A fózolt rusztikus tömör tölgyfadeszkák 180 mm szélesek és ötféle színű természetes olajjal kezelten kaphatók a hozzá illő szegélylécekkel és lambériákkal együtt  

 
powered by: Horizont Informatika