Tölgy svédpadló

A tömörfa svédpadló(tölgy, kőris) egész keresztmetszetében egy anyagból készül. Ez a tulajdonsága megkülönbözteti minden olyan padlóburkolattól, amely több egymásra ragasztott rétegből épül fel. A tömörfa svédpadló körben nútféderes kialakításban kerül legyártásra, amely lehetővé teszi a padlók folyamatos egymás mellé, illetve egymás után történő fektetését. A padlók fektetésekor az esetleges szintkülönbségek elkerülésére a svédpadlók hosszirányban és keresztirányban is fózolt kivitelben készülnek. A fóz nagysága lehet normál és mikrofóz is. Ha Ön mindenképpen ragaszkodik a körben fóz nélküli kivitelhez a méretbeli tolerancia miatt, javasoljuk a padló lefektetése után a teljes felület készre csiszolását, és az olaj,i egyéb más felületkezelő anyag, csak a csiszolás utáni felhordását. A núdféderes kapcsolatnál az egyedileg kialakított profilnál alkalmazott enyhe srégítések, valamint a vállvégződések kialakítása növelik a méret-pontosságot. Az alsó oldalon a feszültségmentesítő nútok nagymértékben megakadályozzák a padló teknősödését.

MÉRETBELI TOLERANCIA

Az EDELHOLZ KFT. mindennél nagyobb hangsúlyt helyez termékeinek méretpontosságára. Tömörfa svédpadlóink minőséget határoznak meg a tömörfa padló kategóriájában. Az általunk gyártott tömörfa svédpadlóknál szélességben 0,5 mm-es, vastagságban 0,2 mm-es pontosságot garantálunk. Folyamatos méret-, és minőségellenőrzés kezeskedik a kész padlók méretpontosságáért és minőségéért. A mi precizitásunk az Ön biztonságát jelenti.

NEDVESSÉGTARTALOM

Tömörfa svédpadlóink a további felhasználás szerint optimális, 9%-os ( 2%) fanedvesség tartalomra vannak beállítva. A szakszeru szárításról modern, nagy kapacitású konvekciós rendszeru szárítókamrák, valamint egyedileg megoldott szárítási menetrendek gondoskodnak.

A TERMÉSZETES FA, MINT SAJÁTOSSÁG

Mint ahogyan az erdőben sem találunk kért egyforma fát, úgy padlóink közt sem találunk két egyformát. A természetes fa struktúrája, rajzolata, fahibái, színárnyalatai nem dokumentálhatók egyértelmuen. A tömörfa svédpadló soha nem fogja egy muanyag egységességét adni. A tömörfa padló mindig egyedi, utánozhatatlan képet nyújt Önnek, hangsúlyozva ezáltal is eredetiségét, természetességét. Az Ön padlója soha nem lesz összetéveszthető semmilyen mu utánzattal, hiszen egyedi, mint Ön. A szigorú minőség-ellenőrzés és osztályozás ellenére is kerülhet a csomagokba egy-egy olyan darab, amelyet dolgozóink máshogyan ítélhettek meg, mint Ön. Gondolunk itt többek között az előforduló olyan "fahibákra", melyeknek nagysága és gyakorisága határozza meg azt, hogy dolgozóink milyen minőségi osztályba sorolják az aktuális svédpadlót: pl. kisebb szárítási repedések, tapaszolt egészséges és kieső ághelyek, színbeli eltérések, rajzolatbeli különbségek. Ezek azon sajátosságai a természetes fának, amelyek soha nem kategorizálhatók egyértelmuen. Bízzon szakértelmünkben és tapasztalatunkban, és mi megígérjük Önnek, hogy padlóink az Ön megelégedését fogják szolgálni.

MÉRETEK

Szélességek: 95, 120, 140, 160, 180, 200, 220mm Vastagságok: 20, 14 mm Hosszúság: Eső hossz, 500-2900 mm