Grandiose kollekció - 6 féle színes olajos felület

Már kapható új svédpadló termékcsaládunk, a Grandiose kollekció, melyet a piac diktálta trendeket követve fejlesztettünk ki. A Grandiose kollekció a divatos svédpadlók gyujteménye, amely mögött a Mátraparkett megbízható, vitathatatlan hírneve áll. Új termékcsaládunk tagjai természetes és letisztult megjelenésuek, így a ház szinte minden helyiségébe beilleszthetőek, megfelelnek minden ízlésnek és korosztálynak. Remekül illenek mind hagyományos, mind pedig modern stílusban berendezett otthonokba. Ajánljuk mindazoknak, akiknek egyaránt fontos a csúcsminőségu, hosszantartó fapadló, a tökéletes design és az egészséges élettér. A Grandiose svédpadlók többgenerációs padlóburkolók, melyek megfelelő használat és ápolás mellett szinte elnyuhetetlenek. Svédpadlóink felületét 100 %-ban természetes olajjal kezeljük, ami bársonyos fényt kölcsönöz a felületnek kihangsúlyozva a fa természetes szépségét. A felület így hosszú éveken át ellenállóbbá válik, hogy Ön még tovább gondtalanul élvezhesse svédpadlóját. A színes olajozás az egzóták vizuális élményét viszi otthonába, az extra karakteres színek egyéniséget adnak a felületnek, míg mások könnyeddé teszik megjelenésüket.

GRANDIOSE Premium

Sima, elegáns felület, mely harmóniát sugároz. Nagyon elit, az extra megoldásokat választóknak. Méretek: 800,1000,1200,1500x90,120,140x20 mm Kivitel: 4 oldalt fózolt, csiszolt felület, OVERMAT hard wax olajjal felületkezelve 2 rétegben, 6 választható színben. Választható színek: Natur, Canyon, Bunyoro, Brasil, Balmoral, Ypsos. Nagyobb mennyiség esetén egyedi színek is lehetségesek Minőség: szíjácsmentes, természetes színhatások, egészséges göcsök 10 mm átmérőig elszórtan lehetségesek. Nedvességtartalom: 9 ± 2% Csomagolás: egy csomagban egy méret, 6 db/csomag, zsugorfóliában.

GRANDIOSE Antique Classic

A természet kedvelőinek, akik kedvelik az élettel teli felületet. Az antikolt hatás kiemeli a fa erezetét, elmélyíti a rajzolatát így fokozva a fa természetes szépségét. A felületnemesítés karakteres, izgalmas, rusztikus megjelenést eredményez. Méretek: 800,1000,1200,1500x90,120,140x20 mm Kivitel: 4 oldalt fózolt, kefélt felület, OVERMAT hard wax olajjal felületkezelve 2 rétegben, 6 választható színben. Választható színek: Natur, Canyon, Bunyoro, Brasil, Balmoral, Ypsos. Nagyobb mennyiség esetén egyedi színek is lehetségesek Minőség: szíjács lehetséges, de maximum a szélesség 20 %-ban és maximum a darabszám 30%-ban. Természetes színhatások, egészséges göcsök megengedettek. Repedt göcsök színes pasztával javítva. Nedvességtartalom: 9 ± 2% Csomagolás: egy csomagban egy méret, 6 db/csomag, zsugorfóliában.

GRANDIOSE Antique Maxi

A nagy terek berendezőinek. Extra méretei nagy felületen érvényesülnek igazán markáns megjelenést kölcsönözve a helyiségnek. Az antikolt hatás kiemeli a fa erezetét, elmélyíti a rajzolatát így fokozva a fa természetes szépségét. A felületnemesítés karakteres, izgalmas, rusztikus megjelenést eredményez. Méretek: 1000,1200,1500,2000x160,180x20 mm Kivitel: 4 oldalt fózolt, kefélt felület, OVERMAT hard wax olajjal felületkezelve 2 rétegben, 6 választható színben. Választható színek: Natur, Canyon, Bunyoro, Brasil, Balmoral, Ypsos. Nagyobb mennyiség esetén egyedi színek is lehetségesek Minőség: szíjács lehetséges, de maximum a szélesség 20 %-ban és maximum a darabszám 30%-ban. Természetes színhatások, egészséges göcsök megengedettek. Repedt göcsök színes pasztával javítva. Nedvességtartalom: 9 ± 2% Csomagolás: egy csomagban egy méret, 6 db/csomag, zsugorfóliában.